Mål gruppen

Målgruppen er børn/unge og unge voksne med ADHD og autisme spektrum forstyrrelser samt beslægtede funktionsforstyrrelser.

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er den internationale betegnelse for opmærksomhedsforstyrrelser i kombination med hyperaktivitet og ringe impulskontrol. ADHD medfører svære opmærksomhedsforstyrrelser omkring opfattelse, bearbejdning og forståelse af sansemæssige indtryk – og dermed også i børnenes adfærd.

ASF (Autisme Spektrum Forstyrrelser) har vanskeligheder på især tre områder: afvigelse i den sociale udvikling, afvigelse i kommunikationsevne samt indskrænkede og stereotype adfærdsmønstre.

Fonden udsigten modtager udelukkende brugere, der har en funktionsforstyrrelse indenfor målgruppen. Som udgangspunkt er børnene indenfor potentielt normalt begavede.  Pt. har vi 5 grupper, hvor børnene er fra 6 – 17år. Vi har både piger og drenge – dog flest drenge. På vores 2 botrænings bosteder er alderen 16-26-år.

Fonden udsigten udbyder 3 former for aflastning.

nr.1 døgn aflastning der er delt op i moduler af 3 dg. Det enkelte barn har som minimum 2 x 3 dg. inden for en 4 ugers periode.

Nr. 2. Vi tilbyder timeaflastning mandag og torsdag fra kl. 15-1930

nr.3 vi tilbyder 4x 1.døgn fra mandag til tirsdag indenfor 4 uger